Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 31. tammikuuta 2010

3. paiva: Lake Manyara

Kolmas ja viimeinen safaripaiva! Huristeltiin Lake Manyaraan tekemaan viimeiset bongailut elaimista ja nauttimaan hienoista maisemista :)
 
 
Elaimia ei ollut niin paljon kuin kahdessa edellisessa puistossa (puisto myos paljon pienempi!), mutta ei se mitaan. Paljon oltiin jo nahty :) Tanaan seurailtiin paviaanien touhuiluja: puissa kiipeilya ja riekkumista, toisen takamuksen/hannan/paan yms. putsailua jne.
Lisaksi nahtiin lisaa virtahepoja, joita olikin todella paljon, kirahveja, seeproja, buffaloita, dikidikeja jne. Leopardia emme valitettavasti nahneet, mutta ei voi mitaan. Se onkin kuulemma tosi harvinainen naky.
 
  
  
  
 
 
 
Kaiken kaikkiaan hienot safaripaivat saatiin kokea ja olen kylla todella tyytyvainen reissuun :)

2 kommenttia:

 1. Mooiii !!
  Oot kyllä saanut kokea jotain aivan uskomattoman hienoa. upeita eläimiä ja paljon! ilmatkin suosivat teitä :) toi reissu kannatti varmasti tehdä.. joko oot ruskettunu? heh..
  -veera

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti kannatti tehda ja olen enemman kuin tyytyvainen :) Ja kuvatkin onnistui hyvin, vaikka itse sanonkin :D

  Ruskettunut, jaa-a..kai ma oon vahan saanu varia pintaan, mutta en tiia onko se rusketusta ;) Ehka nyt tulevalla viikolla karistelen itteani auringossa - voipi tulla aika punanen tytto Suomeen!

  VastaaPoista