Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



sunnuntai 1. lokakuuta 2006

Päivä 16: St. Paul's Chappel - kirkkomenoja siis

Jepujee, heräiltiin vaille 10 ja saatiin iloksemme todeta, että ulkona ei ole pilveäkään ja aurinko paistaa lämpimästi. Hiukan alko harmittamaan, kun oltiin luvattu mennä messuun. Olis vaan tehny mieli lähtee ottamaan aurinkoa, kun se kerran paistoi!

Seuranaan Martinilla oli kaverinsa Harrison, mukavan oloinen kaveri toisin kuin tuo Mr.M. Mentiin kirkolle ja Harrison rupatteli meille, kun taas M. oli vaan omissa oloissaan. Kirkolla se meni vaan istumaan yhteen tuoliin, mentiin perässä ja Harrison sitten tarjosi meille yhtä vapaata tuolia. M ei eväänsä liikauttanut. Sanottiin, että voidaan seistä, mutta silti Harrison sanoi jonkun ajan päästä, että hakee meille tuolit ja niinpä tekikin :) Mutta mitä tekee M? Aivan, ei mitään! Ei jutellutkaan meille, kaveri oli kohtelias ja mukava. Messunkin aikana Harrison katseli välillä meitä hymyillen, Mr.M keskittyi koko sielullaan jumalanpalvelukseen. Ja sen jälkeen alkoi taas tyrkyttämään mahtavaa seuraansa :D Harrisonin kanssa vois vaikka nähäkin ja jutella...

Messu itsessään oli ihan mielenkiintoinen kokemus. Jotain 3 tuntia se kesti, vähempikin olis riittänyt, mutta siis ihan jees. Saarnoja, laulua, taputuksia yms. vauhdikasta ja intensiivistä toimintaa!

Kirkolta lähdettiin asunnolle. Harrison juoksi vielä perään ja pyysi puhelinnumeroa. Pitää kuulemma Martinille antaa se koulussa...Asunnolla rasvattiin äkkiä ihtemme, heitettiin bikinit päälle ja eikun menoksi kohti Grand Regency-hotellia. Olikin aika hieno hotelli ja mukava + viihtyisä allasalue. Yks lontoolainen mies tarjos meille limut, kun lainattiin sille aurinkorasvaa :) Pari tuntia auringonottoa, sitten takaisin + normaalit iltamenot. Huomenna taas koululle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti