Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



torstai 26. lokakuuta 2006

Päivä 41: harkkapäivästä lyhyesti

Koulupäivä meni ihan OK. Oppilailla oli matikkaa ja pystyttiin jopa neuvomaan laskemisessa. Pari tyyppiä laski allekkain plus-laskuja ja osa taas harjoitteli numeroita. Matikan jälkeen oli ns. social training-tunti ja oppilaat menivät mm. pesemään hampaitaan pihalle. Sitten alkoikin käsityötunnit, jolloin ei voida tehdä oikein mitään. Pitkästyttävää vain katsoa. Muilla tunneilla taas on turhauttavaa, kun voisit neuvoa, mutta kun et osaa swahilia niin et vaan yksinkertaisesti oikein pysty! Ja olis muutenkin niin mukava ymmärtää, mitä oppilaat puhuu niin voisi jutella heidän kanssaan. Todella harva oppilas osaa englantia paria sanaa enemmän.

Lounasta odotellessa otettiin rehtorin huoneessa kuvia, joissa ojennetaan lapsille ja opettajille lautaset+mukit yms. mitä koululle hankittiin minun, Tiinan ja meidän opettajan rahoilla. Lounaan jälkeen alkoi yhteinen tuokio hallissa ja olikin hauska seurailla, kun oppilaat piti hauskaa, tanssi jne. Sitten meno riistäytyi käsistä ja apinalauma pääsi valloilleen. No, meni ainakin nopeasti aika, kun seuraili touhuja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti