Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 2. lokakuuta 2006

Päivä 17: ikävästä

Tuossa ulkona istuskellessa juteltiin Tiinan kanssa ikävästä..tai sen puutteesta. Ei ole vielä iskenyt semmonen ikävä, että tulisi tosi paha olo ja mieli. Tietysti aika ajoin ajattelee kotia ja avopuoliskoa, mutta enemmänkin mietin sitä, mimmonen fiilis kotipuolessa on ja onhan kaikki hyvin. Kuten puhuttiinkin ennen lähtöäni, on kotona olo varmaan vaikeampaa kuin minun oloni täällä uudessa ympäristössä, josta saan paljon uusia kokemuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti