Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 20. lokakuuta 2006

Päivä 35: Village Market, Kenyatta Day

Eipä tullutkaan tylsä päivä lainkaan! Jori soitti aamulla vaille 10, kun oltiin vielä nukkumassa, ja sanoi että auto olisi alla - lähdetäänkö johonkin. Tulivat sitten M:n kanssa hakemaan meidät ja ajettiin Westlandiin Village Marketille. Mukaan lähti J:n ja M:n lapset, 6v. ja 1-vuotiaat ihanat tytöt, sekä heidän luonaan vierailulla oleva brittityttö Kate. Hän asuu Ranskassa ja on meidän ikäinen.

Village M. olikin kiva paikka monine putiikkeineen ja ruokapaikkoineen. Syötiin pizzapalat pieneksi huikopalaksi, shoppailtiin masai marketilla, kierreltiin ja katseltiin paikkoja. Ja pikkunen C on niin suloinen :) Village M:lla on myös keilahalli, uimapaikka ja vaikka sun mitä! Niin ja paljon valkolaisia myös, osa turisteja ja osa varmaan läheisellä "rikkaiden alueella" asuvia. Ajettiin kyseisen alueen läpi tänne ja hienoja "mökkejä" siellä olikin vaikkakaan niitä ei juuri nähnyt isojen pensaiden/puiden/aitojen ja vartioitujen porttien takaa.
Tuli puhetta J:n ja M:n kanssa safarista ja ehdottivat, että voitais mennä Nairobi National Parkiin. Mietittiin sitten, että onko suunnittelemamme Masai Mara sitten välttämätön kohde jos täällä nähtäis eläimiä. Voitais sen sijaan mennä retkelle Kilimanjarolle. Tuumaillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti