Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 25. lokakuuta 2006

Päivä 40: koululla jälleen

Takaisin harjoitteluarkeen. Koululla mentiin Vocational-luokkaan, jossa ei ollakaan enää kuin huominen, koska perjantaina mennään tutustumaan toiseen erityiskouluun, joka on kuulemma ihan slummin sisällä toisin kuin meidän koulu, joka on "slummin reunalla".
 Yhteisillä scouting-tunneilla vedettiin Tiinan kanssa "jumppaa". Ensin näytettiin itse liikkeitä ja muut teki perässä. Lopuksi oppilaat saivat päättää liikkeitä ja me tehtiin perässä. Osa oppilaista oli hyvin mukana, osa ei juuri lainkaan. Ja yks penska heitti mua isolla kivellä! Hitto, että hermostuin! (pre-primary-luokan Irungu). Sai nimittäin lähdöt...

Tuntien jälkeen jäätiin suustamme kiinni Mr. Kamaun kanssa ja lähettiin koululta vasta vaille 4! Se on kyllä ihana, hassu mies :) Kamau oikealla, eräs opettaja vasemmalla (en muista nimeä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti