Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



maanantai 9. lokakuuta 2006

Päivä 24: harkkajuttuja yms.

Mukava viikonloppu oli kaikenkaikkiaan. Eilenkin oltiin GR:ssä, päivä oli mahtavan aurinkoinen ja kuuma, vaikka aamupäivällä näytti niin harmaalta. Täällä tuo sää saattaa vaihdella tosi nopeaan tahtiin.

Arki on taas koittanut. Tätä viikkoa vietellään Intermediate-luokassa ja tämän päivän perusteella ihana luokka verrattuna edelliseen. Oppilaat ovat vanhempia ja HUOM! rauhallisempia! :) Ei tartte koko päivää olla kamalassa melussa. Viime viikko olikin aika rankka. Olen menettänyt sydämeni Notre Dame-pojalle, joka on siis tämän viikon luokassa :) Se on vaan niin suloinen kaikkine selkäkyömyineen - siitä siis nimitys. Silmät loistaa kuin tähdet ja sydäntälämmittävä hymy :)
Tänään autoinkin häntä aika paljon, kun kirjoiteltiin numeroita ja kirjaimia. Tänään opeteltiin myös kehonosia. Hyvin eritasoisia tämänkin luokan oppilaat: osa ei tunnista juuri mitään kehonosia ja toiset taas tunnistaa tosi hyvin. Tasoerot ovat huomattavia myös numeroita ja kirjaimia kirjoitellessa.
Koulupäivä oli siis tänään ihan OK! Kuitenkin matka koululle ei taaskaan sujunut ihan ongelmitta. Jouduttiin nousemaan kyydistä kesken matkan, kun poliisi pysäytti matatun. Oltiin taas hämillämme, että mitä tapahtuu! Kysyin poliisilta "what's happening?". Hän kysyi mihin ollaan menossa ja vastattiin. Poliisi vinkkasi sitten naispoliisille, että pysäyttäisi meille toisen matatun. Ei ole mitenkään miellyttävää hypätä pois autosta niillä seuduilla ja oon korviani myöten täynnä matatuja.

Huomenna on kansallinen lomapäivä eikä harjoitteluakaan ole. Lomapäivää vietetään sen kunniaksi, että nykyinen presidentti astui aikoinaan virkaan tuona päivänä. Myös ensi viikon perjantaina on vapaata, koska tällöin on ekan presidentin Kenyattan kuolinpäivä.

klo 21.50: Ollaan tässä illalla kirjoiteltu jopa harj.raporttia. Hiljaa hyvä tulee...ehkä tuo joskus valmistuukin, vaikka onkin aika hankala kirjoittaa, kun eipä hirveesti tietoa olla saatu asioista, jotka pitäisi rapsaan sisällyttää! Mutta..parhaamme teemme :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti