Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 24. lokakuuta 2006

Päivä 39: shoppailua

Eilen ja tänään oli shoppailupäivä. Vaatekaupoissa meinasin tulla hulluksi. Ihania hameita joka paikassa, olis tehny mieli ostaa kaikki! Ostinkin yhden kauniin vihreän hameen sekä pari kivaa toppia :) Slip Roadin Masai M:lta löytyi mm. kolmet korvikset (yht. 1,5€), 5 eriväristä huivia (yht. 10€), pari koristekippoa (yht. 1,5€), salaatinottimia (yht. 5€), 4 isoa kaulakorua jne. Osa myyjistä yritti taas repiä älyttömiä hintoja, mutta hyvä mieli jäi yhdestä naisesta, joka sanoi heti järkevän hinnan ettei tarvinnu alkaa tinkaamaan. Kaulakorut oli heti noin 1,5€ ja muut antaa lähtöhinnaksi 15€! Luuleeko ne meitä ihan tyhmiksi? :D Nainen oli kiva ja kiitteli kovasti, kun ostettiin häneltä. Halusi kätellä myös lopuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti