Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 3. lokakuuta 2006

Päivä 18: hermot kireellä?!

Uusi päivä, uudet kujeet - tai ei sittenkään! Pre-primary-luokkaan mentiin tänään ja voi hemmetti, mitkä tulee ekana vastaan??? PALIKAT! Eikö nuo palikkajutut ikinä lopu? Toivotonta viikosta toiseen jankata samoja asioita vain eri luokassa. Hermot alkaa mennä totaalisesti. Muutenkin luokassa on vähän hankalampia tapauksia. Yks poika syleskelee ja heittelee kiviä + syö kaiken minkä eteensä saa, yks järsii tuoliaan, yks nukkuu ja yks paukuttelee pulpettiaan. "Varjokin" on luokassa, tosin aika harmiton tapaus. Ei tee mitään, kun ei sille anneta edes palikoita, koska se söisi ne. Varjo on siis tapaus, joka seuraa meitä koko ajan. Koko ajan se on selän takana, kattelee pääasiassa hiuksia...liikkuu minun mukana sinne minne menen - IHAN KOKO AJAN! Siitä tulee tuo nimitys :D Toisaalta huvittavaa, mutta myös ärsyttävää.

Kaupunkiin tultaessa mentiin Masai marketille, mutta ei saakeli sitäkään menoa jaksanu yhtään tämän päivän hermoilla! Kymmenen myyjää pyörii ympärillä ja koittaa houkutella omien tavaroidensa luokse, kyselee mistä ollaan ja plaa plaa. Oli pakko lähteä heti pois, en vaan jaksanu. Kämpillä nukuin ketutustani pois. Illalla ei mitään ihmeitä. Harrison oli kuulemma sanonut minulle terveisiä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti