Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 18. lokakuuta 2006

Päivä 33: Hawkers-kahakka yms.

Plääh, pää hajoo! Nyt tuntuu ihan siltä, että alan tulla hulluksi. Olis pitäny nukkua päiväunet niin olis pirteempi. Potuttaa tuo yökin jo valmiiksi noitten hiton itikoiden takia. Viimekin yönä jouduttiin taas heräilemään niitten takia - eiku vaan valot päälle ja kyttäämään, missä ne inisee. Ja eikö ne tietty ole heti piilossa, kun valot sytyttää :/

Aamulla odoteltiin, että koulun väki tulisi hakemaan ja lähettäs ostoksille. No, sitten Musima soittaa, että onko kaikki ok, kun ei olla koululla. Oli siis unohtanut koko homman, vaikka eilen vielä muistutettiin ennen retkellä lähtöä. Eipä sit muuta kuin kävelemään Postalle ja matatuun, oli sitten vähän lyhyempi harkkapäivä, kun oltiin koululla vasta 11 aikaan. Tavaratkin oli jo ostettu, mutta ei se nyt niin haittaa. Olivat saaneet oppilaille lautasia, mukeja yms. paljon halvemmalla kuin jos oltais kaupunkiin menty.
Koulupäivä meni kohtuullisen nopeasti. Lounaan jälkeen pelailin lentopalloa :) Oli kivaa! Niin ja oli taas lämmin päivä joten oli kiva pelailla ulkona. Ainiin ja meille kerrottiin, että huomenna ei ole koulua eli tänään alkoi sitten 6 päivän vapaa! Mitähän puuhailtavaa keksisi? Illat joudutaan olemaan kuitenkin neljän seinän sisällä, joten ois kiva jos edes päivisin olis jotain ohjelmaa. Mut eiköhän me jotain keksitä. Tai sitten nukun kaikki päivät ;)

Koulun jälkeen käytiin kaupassa ja kierreltiin Nakumatt Lifestyle-ostoskeskuksessa. Meitä ihmetyttää, mistä nuoret naiset ostavat vaatteensa. Kauniita vaatteita näkyy aina, mutta ei niitä vaatteita näy missään kaupoissa! Tänään ostin kynsilakan ja lakkasin kynnet. Pitää koittaa edes VÄHÄN kaunistautua sen sijaan, että kulkee tuolla likaisissa vaatteissa, haisten hielle :D Välillä ahdistaa kun keskustassa kulkee - ihmiset siististi pukeutuneita ja entäs itse?! Lököpöksyt jalassa ja joku vanha paita päällä. Naama kuin petolinnun takapuoli ja hiukset likasina :P No joo...

Taas tuli uutisissa kahakasta, jonka aiheutti hawkersit eli katukauppiaat. Niiden aiheuttama kahakka on nyt 3. tänä vuonna. Edelliset tapaukset sattuneet tammi- ja kesäkuussa, jolloin muutama poliisikin kuoli. Tällä kertaa ihmisiä taisi vain haavoittua. Tuossa uutisissa oli kuvaa kesäkuun kahakka-alueelta. Siitä meni vaan ohi matatuja ja yhdestä vissiin ammuttiin. Musima kertoikin tässä joku päivä koululla, että ennen nuo hawkersit oli hallinnut matatujakin. Ei olisi kovin mukavaa joutua keskellä kahakkaa, vaikka taitaa nuo tapaukset yleensä olla kauempana keskustasta, mutta ei loppujen lopuksi niin kaukana meidän kulkureiteiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti