Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 13. lokakuuta 2006

Päivä 28: menolippu Mombasaan

Se on sit perjantai 13.päivä ja hengissä selvittiin matatuista yms :) Harkkapäivä meni normaaliin tapaan. Hallissa kuunneltiin musaa ja hiukan tanssittiin muutamien oppilaiden kanssa. Koululta lähdettiin Harrietin (sihteeri) kanssa bussilla kohti keskustaa. Mentiin eri reittiä kuin yleensä ja nähtiin vähän uusia maisemia. Jäätiin bussista jonnekin downtownin alueelle, josta lähettiin raivaamaan tietämme rautatieasemalle. Siellä vaan autojen, lähinnä matatujen ja bussien, seassa puikkelehdittiin tietämättä kuka väistää ja kuka ei. Ihmisiä oli varmaan triplasti enemmän kuin esim. Kenyatta Avenuella (keskustan "pääkatu"). Ei voi taas sanoin kuvata, mimmonen meininki oli! Pitäis saada kuvia, mutta ei ihan voi tommosessa paikassa kuvata, kun ei voi kantaa edes muovipussia. Harriet otti muovipussin varuilta (ettei jouduta ryöstetyksi).

Rautatieasema ei vaikuttanut kovin miellyttävältä paikalta, mutta pakkohan sinnekin on mennä, kunhan lähdetään Mombasaan. Lähtöpäivä on muutes 13.marraskuuta klo 19, liput ostettiin tänään. Ykkösluokka (hytti kahdelle, sisältäen pedit, aamiaisen ja päivällisen) maksoi 3160Ksh eli noin 31€/hlö. Paluulippua ei vielä ostettu, vaikka takaisinkin olisi kyllä tarkoitus tulla ;) Näillä näkymin paluu on 24.päivä, mutta Mombasasta pitäis tällöin lähteä junaan jo 23.päivä. Tarkoitus olisi olla aluksi muutama yö Tiwi Beachillä Coral Cove Cottages-nimisessä paikassa (ruotsalaisnaisen omistama), jonka jälkeen mennään Mombasan keskustaan johonkin hotelliin.

Rautatieasemalta käveltiin Steersiin (Harriet ei tullut) ja siellä herkuteltiin minipizzalla ja kokiksella. Siitäpä sit nettiin ja kauppaan. Ostettiin vähän juotavaakin illaksi, hurjaa!

Ilmat on viilenny ja yöllä + tänään päivälläkin on sadellut vettä - nyt ne sateet kai alkaa. Kunhan ei sada marras/joulukuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti