Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 22. lokakuuta 2006

Päivä 37: Leffassa

Äskön tultiin elokuvista :) Käytiin katsomassa "You, me and Dupree", semmonen komedia. Ennen elokuvan alkua tuli Kenian kansallislaulu ja meijän piti nousta seisomaan kuuntelemaan sitä. Oltiin tällöin vielä ainoat ihmiset isossa salissa, lopulta meitä oli ehkä 10. Saatiin ihan itse valita paikat eikä hintakaan päätä huimannut. 300Ksh eli 3€. J, M ja Kate olivat siis meidän mukana ja autolla oltiin liikkeellä. Kaupunki aika tyhjillään, on sunnuntai-ilta. Kadun kulmilla prostituoituja.

Tiina ronkkii just vessanpönttöä kumihanskoilla, koska se ei vedä noita papereita :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti