Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



lauantai 21. lokakuuta 2006

Päivä 36: Giraffe Centre

Tapahtumarikas päivä :) J soitteli taas aamupäivällä, että auto olisi käytössä, halutaanko lähteä jonnekin. No tietysti! Tulivat hakemaan meitä ja ajettiin koko konkkaronkka Langatan alueelle Giraffe Centreen, kivakiva! Isoja elukoitahan ne on nuo kirahvit! Syötettiin niitä ja pussattiinkin ihan suusta suulle! Meillä oli siis semmonen ruokanappula suussa ja kirahvi sitten lipaisi sen siitä. Kirahvikuolaa oli naamalla :D
 Kyseisessä paikassa oli myös villisikoja ja kilpikonnia. Siellä ne vaan möllötteli. Mukava paikka ja kiva oli käydä. Sieltä ajettiin Karen Blixen garden & restaurant-paikkaan. Ei jääty syömään, mutta katseltiin paikkoja. Kaunis paikka myös; livemusiikkia ulkona, kukkivia pensaita ja puita, ruokailijoita...Käytiin sitten syömässä yhellä huoltsikalla ja ostoksilla. Shoppailtiin kauppakeskuksen parkkiksella (masai market). Laukku ja huivi löytyi, kengät ostin Batasta. Kaikki yht. 9€. Shoppailun jälkeen hetkeksi J:n ja M:n + tyttöjen luokse.

Huomenna mennään leffaan illalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti