Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



maanantai 16. lokakuuta 2006

Päivä 31: reissusuunnitelmia ja harkkajuttuja

Viikonloppu oli ja meni. Tiina otti letit pois ja näyttää taas normaalilta itseltään :) Mä värjäsin vähän hiuksiani, tarkoitus oli tehdä raitoja, mutta vain tyvi värjäytyi. Onneksi kuitenkin kullanvaaleaksi eikä sentään vihreäksi ;) Tutkittiin vloppuna myös Lonely Planet-kirjaa ja todettiin, että taitaa Nakuru National Park jäädä näkemättä. Mietittiin kuitenkin, että voidaan silti mennä Nakuruun pariksi yöksi ja käydä esim. Menengai Craterilla ja arkeologisessa museossa tms.

Tänään maanantaina alkoi uusi viikko koululla Pre-Vocational-luokassa. Jälleen hieman erilainen luokka verrattuna edelliseen. Osa oppilaista osaa laskea ihan hyvin, jotkut jopa kertolaskuja. Myös kirjoittaminen vaikutti sujuvammalta ja suurella osalla on myöskin puheentuotto ihan OK tai ainakin sinnepäin. Kauaa ei tässä luokassa ehditä olemaan, koska huominen päivä menee retkellä jonkun luokan kanssa, kohteena Mamba Village, jossa ilmeisesti on jotain eläimiä jne. Keskiviikkoaamuna mennään johonkin keskustaan ostoksille, ostetaan siis koululle luultavasti lisää mm. astioita yms. hyödyllistä. Perjantai onkin vapaapäivä, joten lyhyt viikko harkassa!

Ens viikko on myös lyhyt. Maanantai ja tiistai on vapaapäiviä myös! Ke ja to ollaan koululla normaalisti, perjantaina mennään tutustumaan toiseen erityiskouluun. Ou jee!

Tänään laitettiin viestiä Jorille ja kyseltiin kävisikö tapaaminen tulevana vloppuna. Pitää koittaa kehitellä jotain ohjelmaa ettei käy aika pitkäksi. Koitettiin soitella myös Mombasaan päin erääseen hotelliin, mutta yhteyttä ei saatu. Neljän viikon päästä tähän aikaan istutaan junassa ja mennään kohti Mombasaa hurjalla tuntinopeudella! Kilometrejä kertyy noin 500 ja matka-aika on kai noin 12-16h. Yeah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti