Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 10. lokakuuta 2006

Päivä 25: muitakin suomalaisia!

Oli vapaapäivä kuten jo eilen mainitsin. Nukuttiin pitkään ja heräiltiin rauhassa. Valmistauduttiin kohtaamaan Masai Market ja sen hulina. Olihan se taas aikamoista tyrkyttämistä ja tinkimistä, mutta mukavia juttuja löytyi ja nyt on taas kiva mieli. Yhden "kojun" luona tapahtui hassuja: vieressämme oleva mies ja nainen sanoi jotain suomeksi, jolloin minä sanoin heille "Terve!". Olivat ihan ällikällä lyötyjä ja olivat kuulemma juuri hetki sitten puhuneet, että kiva puhua suomea, kun kukaan ei ymmärrä ja sitten mä alan moikkailemaan :D Juteltiin hetkinen ja toivoteltiin hyvät jatkot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti