Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



lauantai 7. lokakuuta 2006

Päivä 22: viikonloppujuttuja

Viikonloppu etenee hurjaa vauhtia eteenpäin. Eilinenkin meni tosi nopeesti: netissä, kaupassa ja uima-altaalla. Tänäänkin oli tarkoitus mennä, mutta ei sit jaksettukaan. Käytiin syömässä hampurilais/pizzapaikassa. Takapihalla istuskeltiin ja joku nainen teki siellä ulkona toiselle naiselle lettejä. Tiina sit kysy, että mitä noi maksaa ja voisiko tehdä Tiinallekin. Nyt se nainen sitten letittää Tiinan hiuksia täällä meidän kämpillä :D On letittänyt jo kohta 2h eikä loppua näy! Voi mennä hetkinen, että toi pää on valmis...

Kaupungilla ollessa muuten hiukan ärsytti taas nuo huutelijat: miksi pitää huudella tuntemattomille "jambo" /"how are you?" jne. Harmitonta, mutta rasittavaa. Ihanaa sitten Suomessa, kun kukaan ei kiinnitä mitään huomiota :) Saa olla ja mennä miten huvittaa eikä ketään vois vähempi kiinnostaa. Täällä olo on kuin olisi finni nenänpäässä, heh.

Tiinaa kyllästyttää. Se raukka istuu tuolla lattialla, 3.tunti käynnistyi juuri. En kyllä tajua miten toi nainen jaksaa. Teki vielä aiemmin letit toisellekin naiselle. Luulis olevan kädet/sormetkin ihan poikki! Okei, 3h 45min kesti lettien teko, nyt se on ohi :D 300Ksh eli 3€ maksoi, aika hurja tuntipalkka. Aika hassut noi on :) Mulle tulee myöhemmin vähän erilaiset...

Pakko vielä kertoa eilisesti uima/hotellireissusta. Mentiin siis sinne Grand Regencyyn taas ja altaan vieressä oli hienosti katettuja pöytiä. Aateltiin, että siellä on joku hieno yksityistilaisuus. No, sai sinne kuitenkin mennä kuulemma jos vaan meitä ei haittaa :D Oli hauska ottaa aurinkoa bikineissä, kun paikka täyttyi ihmisistä, joilla puvut ja muut vermeet päällä (ruokailijoita). Myöhemmin nolasin vielä itteni. Menin pyytämään tiskiltä juotavaa ja kappas, bikinien yläosan hakaset levähti auki! Onneksi oli pyyhe harteilla ettei ihan tullu paljasteltua mitään. "Oops!" ja nolona kiinnittämään hakasia (taisin saada vähän apuakin) ja takaisin auringonottopaikalle. Tarjoilija toi kokiksen..."Anything else Madam?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti