Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 30. syyskuuta 2006

Päivä 15

Niin vain kävi, että uimaan ei päästykään, koska aamupäivällä oli aivan pilvinen ja harmaa taivas. Tylsää! No, joka tapauksessa lähdettiin käymään keskustassa, mutta kuinka ollakaan, Masai marketia ei tänään jostain syystä ollutkaan :( Kierreltiin sitten keskustassa ja käytiin parissa kenkäliikkeessä (mm. Bata). Kengät on halpoja, saa nähdä tarttuuko jotkut läppänät kotiinviemisiksi. Sitten bongattiin ihana afrikkalaistavaraputiikki ja sieltä löytyi kaikenlaista kivaa :) Veljelle ostin naamion ja kotiin kirahvikolikkokipposen.

Nettikahvilalla kaikki jumitti :( Kauppareissu, kämpille syömään ja parvekkeella kattelin, kun pienet kissanpennut temmelsi takapihalla. Lueskelin Nora Robertsin kirjaa ja otettiin päikkärit.  Nyt kello vähän yli kuusi. Tuossa pestiin äsken nyrkkipyykkiä, siivooja pesee kyllä kaikki muut pyykit paitsi alusvaatteet. Voih ja huomenna on sunnuntai. Kirkkoonkin lupauduttiin menemään Martinin kanssa, kun se taas ahdisteli meitä perjantaina: olis halunnu viedä meidät tänään lounaalle. Kieltäydyttiin ja ajateltiin, että ehkä se jättää meidät rauhaan jos mennään sinne kirkkoon :D Martin sanoi vielä ottavansa jonkun kaverinsa mukaan. Kirkko on tossa toisella puolen tietä, meidän parveketta vastapäätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti