Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 18. syyskuuta 2006

Päivä 3: kaupunkipäivä

Päivä on mennyt nopeasti! Herätys minulle oli mielenkiintoinen. Tiina tuli makkariin ja sanoi, että joku mies on ovella. Ei sit menty aukasemaan ja kohta puhelin soi. Se olikin ollut Phanice :D Oltiin ihmeissämme, että ollaanko unohdettu treffit, mutta ei, Phanice oli vaan päättänyt tulla kattomaan ollaanko jo lähdetty kaupungille vaihtamaan rahaa. Saatiin kyyti keskustaan ja takaisin, joten ei tarvinnu kävellä isojen rahojen kanssa.

Lähdettiin sitten kävellen takaisin keskustaan kaksistaan. Hiukan jännitti. Phanice kertoi aiemmin, että eilen kun hyö oli ollut keskustassa, oli joku yrittänyt puukottaa jotain motoristia. Ei ollut ehtinyt kuitenkaan ja sitten joukko ihmisiä oli hakannu ja polttanu tämän puukotusta yrittäneen :o Että...

Mutta meillä meni kaikki hyvin keskustassa. Käytiin nettikahvilassa ja laiteltiin postia tutuille. 46min nettiaikaa maksoi 46Ksh eli 0,46€. Mailien jälkeen syömään Trattoriaan, kana + ranskalaisannos + kokis + tippi = 750Ksh/7,5€.Kauppareissun jälkeen ollaan vaan hengailtu partsilla ja aloiteltiin treenaus :D Pyritään joka toinen/joka ilta tehä pieniä sarjoja lihaskuntoa. Tän hurjan treenin jälkeen piti kävästä kylmässä suihkussa, mutta nyt on ihanan lämmin, kun laitto sukat, pitkät housut ja pitkän paidan päälle. By the way, tää asuntohan ei ole mikään lämmin. Vaikka ulkona oli tänään tosi kuuma, silti täällä on viileetä!

Huomenna alkaa harjoittelu ja nähdään Mathare Special Training Center (tästä lähtien MSTC) sekä saadaan ensikosketus slummiin. Phanice ja muut tulee hakemaan 9.30 aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti