Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 29. syyskuuta 2006

Päivä 14: KICC

Tänään on ollut aika vetelä päivä. Tylsistyttänyt, väsyttänyt, pääkipua, kurkkukipua...Koulusta lähettiin vähän aiemmin pois ja mentiin sinne Kenyatta International Conference Centeriin (KICC). Ei meinattu ensin löytää koko paikkaa :D Jouduttiin myös hieman kiertämään kauempaa reittiä, koska kaupungilla kuulosti olevan joku mielenosoitus. KICC-tornissa selvisi, että kyseessä oli muslimien mielenosoitus, mitä vähän arveltiinkin, koska keskustassa tuli vastaan PALJON kaapu-pukuisia ihmisiä.

Hienot näkymät sieltä tornista! :) Otettiin joitakin maisemakuvia tietysti ja tänään saatiin slummistakin vähän kuvia.
Matatusta räpsin salaa Tiinan kameralla. Ja koululta Nursery-luokasta, kivoja kuvia. KICC:stä lähdettiin pois ja tajuttiin, että on nälkä. Mentiin Trattoriaan ja söin pastabolognese-annoksen. Nettikahvilassa ja kaupassa käväistiin. Asunnolle tultiin ja voi persaus, sähköt poikki! Alko ärsyttämään ihan suunnattomasti, kun ajattelin, että on maitotuotteita tuolla jääkaapissa. No, onneksi sähköt palasi äsken eikä tartte koko iltaa istua pimeässä. On ihan ventti olo ja potuttaa jos huomenna ei paista aurinko..sit ei päästä uima-altaallekaan. Salmiakitkin alkaa olla lopussa :( Plaa, en jaksa enää kirjottaa. Kortit postitettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti