Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 28. syyskuuta 2006

Päivä 13: matatuhuristelua

Viikonloppua kohden mennään, jee! Koulussa mennyt tavalliseen tapaan, välillä mukavasti ja välillä tylsästi. Laululeikkejä ollaan menty Nursery-luokan kanssa ja koitettu luoda jotain yhteistä tekemistä. Muumi-kasettia ollaan kuunneltu, tanssittu ja laulettu :)  Välitunneilla ollaan vaan nautittu auringosta!

Eilen meinattiin ajaa matatulla yhen pyöräilijän päälle, joka melkein lensi ojaan säikähdyksestä. Kuski vaan päätti yhtäkkiä pökästä vastaantulevien kaistalle ja siitä huoltsikalle. Siitä sit se pyöräilijä oli justiin ajamassa. Huh, onneksi ei kuitenkaan ihan jäänyt alle! Eilen nähtiin myös matatun kyydistä, kun joku mies makasi Matharessa tien poskella ihan elottoman näköisenä. Liekö se oli hengissä?

Huomenna lähdetään koululta aiemmin pois ja mennään Kenyatta Conference Centeriin katselemaan maisemia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti