Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



sunnuntai 17. syyskuuta 2006

Päivä 2: Uhuru Park

Heräiltiin puolenpäivän aikaan ja parvekkeella ihmeteltiin taas tän maailman menoa. Tossa meidän taloa vastapäätä on joku St. Paul's university chappel ja siellä on porukkaa pihalla ja paljon. Autoja tuli ja meni ristiinrastiin ja oli taas niin huvittavan näköistä koko touhu :) Täällä tuntuu olevan paljon kirkkoja/kappeleita yms. kirkollista toimintaa. Aamulla heräiltiin, kun tuosta viereisestä kirkosta alkoi kuulua kirkkomusaa. Jatkettiin kyllä unia eikä musiikkikaan häirinnyt.
 Iltapäivällä lähdettiin ekaa kertaa ulos kaksistaan puistoalueelle nimeltä Uhuru Park.
Porukkaa oli paljon liikkeellä ja sielläkin oli joku hengellinen saarna menossa, jota oli katsomassa tuhatpäinen yleisö. Töröteltiin siinä sitten ainoina valkolaisina ja olihan se aika omituista, kun porukka tuijottaa pitkään. Katsominen on ihan ookoo vielä, mutta sitten kun joku ottaa kontaktia kyselemällä "how are you?" jne. No, näin suomalaisena se jotenkin ahdistaa :D ei tiedä miten pitäisi olla: pitäiskö vastata vai kävellä "ylimielisesti" huomioimatta eteenpäin? Jos vastaa, niin jääkö siihen sit joku höpöttämään lisää?

Se siitä pohdinnasta :D Tänään on ollut pilvinen päivä niinkuin eilenkin, mutta tänään saatiin jo kokea pilvien välistä paistavan auringon kuumuus. Liekö ollaan vainoharhaisia, mutta ihankuin olisi jo tullut pikkusen väriä käsivarsiin. Ehkä tää on toiveajattelua :P Uhuru parkista tultiin takaisin kämpille, kun alkoi aurinko kuumottaa hieman liikaa. Pitäisi kyllä hommata joku lätsä...

Ruokailun jälkeen päätettiin vielä lähteä käymään kävelyllä University way:llä, koska tulisi taas pitkä ilta jos jo kolmen aikaan jäis tönöttämään asunnolle. Löydettiin ostoskeskus Nakumatt Lifestyle, jota Musimakin suositteli. Siellä pyörittiin ja tultiin samaa reittiä takaisin. Matkalla joku mies ja nainen lapsineen alkoi rupatella meille. Mies kyseli, mitä tehdään Keniassa, kuinka kauan ollaan jne. Ehdotti myös, että voitaisiin mennä heille vierailulle, oltaisiin tervetulleita. Kieltäydyttiin kuitenkin, sinänsä mielenkiintoinen tarjous!

Illalla jutusteltua parvekkeella: työpaikoista, jännityksestä lähteä kulkemaan matatuilla harj.paikkaan, ruuasta...Yatzia ja korttia pelailtiin sekä tehtiin meille 3kk:n kalenteri paperille. Ruksataan aina päivä, kun se on ohi. Hurjalta näyttää :D Huomiseksi suunnitelmissa ostoksia, nettikahvilareissu ja syöminen italialaisessa Trattoria-ravintolassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti