Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 20. syyskuuta 2006

Päivä 5

Päivä Matharessa meni ihan hyvin. Tänään special class:ssä oli jopa Margaret-opettajan tunnilla jotain tehtävää. Lapset lajitteli semmosia palikoita niille kuuluvaan "telineeseen", John laski 0-10 numeroita puusta tehtyjen numeroiden avulla. Monta kertaa hän luetteli numerot ja sitten piti taputtaa + olla hirmusen ylpeä :) Martinin tunnilla ei ollut mitään järjestettyä puuhaa. Kävelytettiin sitten paria oppilasta ja muita seisotettiin seisomatelineissä. Martin katosi taas jonnekin ja me ruettiin heittelemään palloa. Keksittiin sitten, että ennen pallon heittoa kysytään "unaitwa nani?" eli mikä sinun nimesi on. Toinen vastaa siihen ja voi sitten heittää pallon. John olikin innoissaan tästä ja hoksasi muutenkin tosi nopeasti homman jujun.

Lounaan jälkeen oli jotain hengailua, luokkien siivousta ja yhteiseen tuokioon kokoontuminen. Piakkoin lähdettiin pois ja matatuajelun jälkeen raahattiin kaupasta 5l ja 2l vesitonkkia + ruokakasseja sormet verillä :D Suihkuun onnistuttiin saamaan lämmintä vettä ja ilta oli perinteinen.

Juteltiin Tiinan kanssa, että turha pelko kaupungilla liikkuessa alkaa hälvetä. Pystyy jo paljon rennommin kulkemaan. Matatukyyditkin tuntuu olevan ihan turvallisia (mikäli ei tuolla järkyttävässä liikenteessä tule kolaria) eikä ainakaan nyt mielessä liiku ajatus, että kuski ajais vaan huitsin nevadaan ja tapahtuisi jotain ikävää. Mukavia on matatutyypitkin ollu: tänään yksikin sanoi kuiskaten, että ens kerralla päästään ilmaseks :D Matatussa on siis aina kaksi tyyppiä; kuski ja apupoika, joka houkuttelee ihmisiä kyytiin sekä hoitaa rahastuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti