Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Paivat 21-22: Dunes, deltas & falls-reissun paatos ja lento Johannesburgiin

Ei ollut paras mahdollinen aamu eilen. Olisi ehka voinut jattaa parit shotit juomatta sillon edellisena yona, heh. No, ihan perusaamu muuten, lukuun ottamatta vasymysta. Aamupala tosin ei oikein maistunut ja ei ois millaan jaksanu taas pakata. Mutta, pakkohan se oli. Sitten olikin aika jaahyvaisten, meinasin taas tirauttaa pari kyynelta, mutta pidin pintani. Hei hei kaikki! Lahdimme yhteiskuljetuksella kuuden muun kanssa lentokentalle. Kaikki lennetaan Johannesburgiin (E-A), mutta kahdella eri lennolla.

Lento oli lyhyt, vajaa 2h, ja se meni aikalailla nukkuessa. Hyvastelyt kentalla ja kohti hotellia, jonne majoituin pariksi yoksi. Oikein kiva pieni huoneisto minulla :)  ihana paasta sankyyn nukkumaan ja kuumaan suihkuun! :D Ei enaa telttojen pystyttamista ja purkamista :D Illalla otin rennosti hotellilla, kavin tossa alakerrassa kaupassa, istuskelin vahan netissa ja kirjoittelin blogia (kuten nytkin), katselin pari leffaa ja sen semmoista.
Tanaan sitten nukuin pitkaan, jarjestelin tavaroita, soin aamupalaa ja nukuin taas vahan lisaa. Herattyani tajusin, etta aurinko paistaa aika kivasti, joten suuntasin ottamaan vahan aurinkoa uima-altaan luo. Lueskelin vahan ja kuuntelin musiikkia. Siina vierahti jokunen tunti. Sitten samantyyppinen ilta kuin eilenkin eli ei siita sen enempia :)Nyt vaan odotellaan kotiin lahtoa...Huomenna luovutan huoneen klo 11 ja lentokenttakyyti tulee klo 16.30. Viiden pintaan oon kentalla ja lento lahtee klo 19.15. Niin se vain tamakin reissu alkaa olla paatoksessaan! En malta odottaa, etta paasen nayttamaan kuvia tutuille ja laittamaan niita tannekin kaikkien naiden sepustusten joukkoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti