Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



torstai 7. maaliskuuta 2013

Ehjin nahoin perillä

Pitkä matka "kuljettu" ja vihdoin perillä Kapkaupungissa. Lento Pariisiin tais olla kolmisen tuntia, parin tunnin vaihtoaika joka oli ihan riittävä, sitten vielä reilu 11 tuntia koneessa. Kone oli täynnä, joten omalla paikalla piti nököttää. Alko kyllä puuduttaa, mutta onhan se sitten kuitenkin aina sen arvoista. Ruuat oli ihan jees, katoin leffan ja pari jaksoa Frendejä ja Miehen puolikkaita, nukuin yllättävän paljon jne. Mikä parasta, matkatavaratkin tuli perille :)

Nyt otan rennosti täällä guest housessa, ihana oli päästä suihkuun! Huominen vuorivaellus ei toteudu pilvisen sään vuoksi (ei näkyis maisemia) mutta teen sen sitten sunnuntaina! Huomisen ohjelma siis auki. Jos hyppäis tommoseen turisti-citybussiin ja ajelis ympäriinsä. Se on kuulemma hyvä reissu. Katsellaan mitä tapahtuu... :)

5 kommenttia:

  1. No,onpa hyvä,että matkatavaratkin lähtivät samaan koneeseen sun kanssa! Toivottavasti guest house myös vastaa odotuksia? T.äippä

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta, onneks tavarat tuli myös perille :) guest house on siisti ja kivat näkymät kaupungin ylle.

    VastaaPoista
  3. Tervehdys täältä Namibian suunnilta. Jotenkin eksyin blogiasi lukemaan ja huomasin että olet matkustamassa näille suunnille. Itse olen vaihto-opiskelemassa Windhoekissa ja aikomuksena myöskin reissata eripuolilla Afrikkaa. Jos haluat tulla vaihtamaan muutaman sanan suomeksi ja jakamaan matkakuulumisia, niin tervetuloa :)

    VastaaPoista
  4. Upeaa reissua! Maailman paras tunne on se, kun on matkustanut pitkän matkan ja sen piinan jälkeen nukkunut hyvät yöunet. Sit aamulla kun käynnistyy uusin voimin, intoa piukassa ja tajuaa, että tässä se nyt on ja kaikki on alussa. :)

    VastaaPoista
  5. Marialle vastailtu mailitse :) Kiitti Jenny,eiköhän tämä reissu hiljalleen käynnisty,kun pääsee paremmin liikkeelle.Huomiseksi ja ylihuomiseksi onkin jo ohjelmaa,jess! Nyt tuntuu,et oon vaan möllöttäny paikoillani..no vastahan mä eilen tulin,kamoon :D

    VastaaPoista