Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



maanantai 11. maaliskuuta 2013

Paiva 2: Kapkaupunki-Trawal (E-A)

Vihdoin ja viimein Dunes, deltas & falls-reissu starttaa ja eiku vuan matkaan! Rekan kyytiin hopihopi ja katselemaan uusia maisemia! Lahdettiin tosi aikaisin aamulla ajelemaan ja muutaman tunnin ajon jalkeen saavuimmekin ensimmaiselle camping-alueelle. Noin 43 asteen kuumuudessa (ei tuulta) saatiin pikainen opastus telttojen pystyttamiseen ja poisottoon seka pikkuaskareisiin, mita meille kuuluu. Meidat on jaettu noin 4 hengen ryhmiin ja joka ryhmalla on oma tehtava/paiva. Tehtavat ovat: keittioapu (ruuan valmistusta, tiskausta...), siivous (rekan siisteyden yllapitoa), pakkaus (tuolien kanto ulos ja sisaan rekasta), kylmalaatikon pitaminen kylmana ja toimivana jos mahdollista eli jos on jaita saatavilla jne. Yksi ryhma on vapaalla.

No niin, eli saavuttiin siis Trawal-nimiseen paikkaan ja alettiin majoittumaan siina hemmetin kuumuudessa :D Luojalle kiitos camping-alueella oli kiva uima-allas jonne lahes kaikki syoksyi majoittumisen jalkeen. Ai jai jai, kylla muuten teki gutaa! :D Paiva ja ilta meni hengaillessa, rupatellessa..osa porukasta maisteli viineja, koska camping-paikan omistajalla oli siina ihan vieressa viinitila. Itse en siis mennyt, koska en ole viinin ystava. No, siinapa se paiva lyhyesti. Matka on alkanut :)


Leirintapaikka
  • nurmikkoinen
  • kiva uima-allas ja maisemat
  • hyva suihku!
  • baari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti