Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 28. maaliskuuta 2013

Paiva 19: Rajan yli Sambiaan

Argh, tanaan mulla oli tosi paha paiva. Paiva sisalsi paljon odottelua: aamulla osa porukasta oli safarilla ja me muut odoteltiin sitten heita, paivalla meni paljon aikaa Sambian rajalla, oli taas tosi kuuma ja hiostava paiva, sitten vahan ongelmia raha-automaateilla, ei minulla tosin, mutta jouduttiin kuitenkin odottelemaan naita, joilla oli niita ongelmia. Majoituttiin Waterfront-leirintaalueelle Livingstoneen ja saatiin tietoa erilaisista aktiviteeteista. Puuuuuh, koko touhu oli ihan kaaottista ja olin ihan pihalla siita, mita haluaisin tehda. Hihat alkoi palaa lopullisesti ja ahdistus iski. Poistuin paikalta ja menin pesemaan vahan pyykkia :D Tarttesin vahan omaa rauhaa ja pyykinpesun seka kylman suihkun jalkeen olo taas vahan parani.

Lahdettiin illalla lahes koko porukalla syomaan: tosi hyvaa ruokaa oli. Itse soin Kingklip-kalafileen, riisia ja kasviksia. Hyvin perusruokaa siis, mutta maistuvaa. Parit siiderit viela siina illalla ja naureskelua Francois:n kustannuksella, kun toinen oli vahan tuiterissa :D Mutta vapaailta Francois:lla ja Errol:lla, joten sallittakoon se heille :) Pitavat meista kuitenkin huolta muuten lahes 24/7.

Illalla pohdin viela niita aktiviteetteja. Argh, ette usko mita ma nyt mietin! Sita himputin benji-hyppya, vaikka aiemmin kirjotin tanne blogiinkin, etta en aio sita tehda :D 8 muuta on menossa hyppaamaan ja kovasti kannustavat muakin mukaan. Joka tapauksessa mennaan huomenna siis Victorian putouksia katselemaan :) Benji houkuttaa...mutta hitto et pelottaa :D Kerrankos sita eletaan vai???

2 kommenttia:

  1. No, pitihän se benji kokea kerran elämässä?! Ja Viktorian putouksilla vielä! Onneksi köysi kesti. Mikä voikaan olla seuraava haaste? Vai voisko jo rauhottua???? Äidin kaino toive, vaikka toki olen sun saavutuksista ylpeäkin :)

    VastaaPoista
  2. Toiveitahan saa aina toki esittää :D olen kyllä itsekin ylpeä rohkeudesta hypätä,ei ollu suunnitelmissa alun perin ollenkaan :D

    VastaaPoista