Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Paiva 4: Gariep River-Fish River Canyon (SA -> Namibia)

Aamusella osa porukkaa lahti joelle melomaan. Jatin senkin nyt valiin, koska halusin viettaa leppoisan aamupaivan ja aattelin myos hiukan, etta palan siella joella. Kummiskin useamman tunnin reissu taydessa auringonpaisteessa eika mitaan varjoa. Niin, mun leppoisa aamupaiva sisalsi siis pyykinpesua (hah) ja joella oleskelua. Otin vahan aurinkoa varovasti.

Lounaan jalkeen lahdettiin taas matkaan ja ajelemaan kohti Fish River-kanjonia. Matkan kesto oli tanaan noin 3 tuntia ja ylitimme myos rajan Namibian puolelle!

Nopea majoittuminen, jotta ehdittiin katselemaan auringonlaskua kanjonille, sinne siis! Fish river-kanjoni on maailman toiseksi suurin kanjoni: 161km pitka, 27km levea ja syvin kohta on noin 550m. Upeat maisemat siella totisesti olikin :) Tehtiin pieni kavelylenkki ja sitten nakoalapaikalle katselemaan auringonlaskua.








Francois ja Errol olivat asetelleet meille juotavaa (skumppaa) ja syotavaa (juustoja, levitteita, suolakekseja) eli kylla kelpas siina maisemia katsella :) Sain kieltamatta aika kauniita kuvia, kun kuu tuli esille ja taivaalla oli upeat varit auringon laskettua. Pimeyden tullen lahdettiin sitten hiljalleen ajelemaan leirintapaikkaan ja perusiltatoimintoihin.

Leirintapaikka
  • hiekkainen
  • ihan ok suihku, lamminta vetta
  • pikku kauppa, josta sai virvokkeita yms.

2 kommenttia:

  1. Mahtavia kuvia, etenkin tuo viimeinen! Multa meni ihan ohi tämän sun reissu, seurasin valmisteluja ja sitten kun taas muistin tsekata niin olitkin jo paluumatkalla :D Mutta passaa mulle, luen koko reissun postaukset kerralla...Afrikka kuumehan tässä tulee itsellekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, nyt näitä on kivempi varmaan lukeakin, kun on kuviakin piristämässä :D Eli tervetuloa lukemaan!

      Poista