Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Päivä 15: Maun, scenic flight

Välistä puuttuu parin päivän jutut, mut kirjotan nyt vähän tästä päivästä :) Eli tänään saavuimme Maun:n kaupunkiin. Rahanvaihtoa ja nostoa, Namibian dollarit muuttui nyt yksiköksi "pula". Uima-altaalla taas vähän virkistäytymistä. Sää täällä Botswanassa on aurinkoinen ja kuuma, ilma seisoo paikallaan, joten aika tuskaista on välillä. Tekis mieli nauttia auringosta,mutta lähinnä hakeudutaan aina varjoon jos on mahdollista. Sandboarding-päivänä poltin nenäni, nyt se alkaa olla jo parempi, mutta nätti lierihattu on mun kaveri :p

Kolmen maissa lähdin kuuden muun kanssa vapaaehtoiselle Okavanga delta scenic-lennolle. Pienkoneella lennettiin suistoalueen yllä noin tunnin verran nautiskellen maisemista ja bongailtiin myös virtahepoja, norsuja, buffaloita jne. Alun jälkeen ei lento enää jännittänyt, mutta mahanpohjasta otti, kun pilotti kaarsi jyrkemmin alaspäin pari kertaa. Hinnakas, mutta kiva kokemus.






Lennon jälkeen taas uimaan, suihkuun ja muita iltamenoja. Huomenna lähetään yöksi tonne suistolle, ihan jonnekin puskaan. Ei vessoja, ei mitään. Päiväreppuun mukaan aurinkorasvaa,jotain vaihtovaatetta,ötökkämyrkkyä,hammasharja,5 litraa vettä,lounaspaketti...Yöllä ei saa poistua teltasta eläinten takia. Päivällä ja illalla ollaan paikallisten suojeluksen alaisina :D Jännää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti