Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Table Mountain hike ja ryhmätapaaminen

Herätyskello pirisi tänään 4.30am ja siitä aamiaisen jälkeen matkaan kohti Pöytävuorta. Ehkä noin kuuden pintaan aloitettiin kiipeilemään ylös vuorenrinnettä. Ryhmässäni kolme miestä ja oppaamme. Reittinä India Venster ja aamu alkoi upealla maisemalla kaupungin ylle auringon noustessa :)

Tällä kunnolla nouseminen oli aika hengästyttävää, mutta pideltiin kyllä taukoja välillä ja edettiin kohtuullisen hitaasti. Maisemat oli hulppeita ja reitti sopivan vaativa. Välillä joutui ihan vähän kiipeilemään, mutta ilman köyttä siis, asetellen varovasti jalkoja ja käsiä sinne minne kuuluu.


Hieno päivä vuorella ja reissu ylös kesti noin 3,5-4h, alas tultiin..ehmn..cable car:lla. Sen jälkeen halusin vain suihkuun, mutta huone ei ollut valmis. Treffasin muutaman ryhmäläisen hotellin aulassa ja yhden sveitsiläisen tytön kanssa käytiin vähän syömässä. Sit oottelin lähinnä huonetta ja sen saatuani kävin suihkussa,ah, ja järkkäilin vähän tavaroita.

Huonetoveri, kanadalainen Ariela, saapui, rupateltiin. Kuuden maissa oli ryhmätapaaminen ja käytiin läpi reissusuunnitelmaa yms. Vaikuttaa kivalta poppoolta,mutta isolta verrattuna aiempiin reissuihin, mitä oon tehny. Olisko meitä joku 20 ainakin...

Käytiin noin 10 hengen porukalla syömässä ja siinäpä tämä päivä ja ilta. Mukava kaikenkaikkiaan :) Huomenna startataan kunnolla,jes! Ei oo enää niin hyvät nettiyhteydet tulevaisuudessa, joten varoitan jo nyt, että viestiminen vähenee.

kaikki ok :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti