Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tänään se päivä on...

...kun vihdoinkin startti tapahtuu! Viiden jälkeen suunnilleen kentälle, lento lähtee 19.30. Kohta sitä jännitellään kunnolla. Nyt pysyn housuissani vielä jotenkuten :p Mut hei ihmiset kalliit, älkää olko huolissanne, kyllä mä pärjään.

Täällä siskon luona oon nyt majaillu pari yötä. Eilen käytiin moikkaamassa Michael Jacksonin tahtiin (Beat it!) joraavaa kummipoikaa. Juttuakin riitti ihan mahottomasti, oikee pikku papupata :) ihan kaikesta ei selvää saatu, mutta pääasia kai, että kuunneltiin ja nyökyteltiin.

Mut eipä tässä nyt muuta. Kenties seuraava päivitys sitten Kapkaupungista!

2 kommenttia:

  1. Turvallista ja kokemusrikasta reissua taas sinulle,tyttäremme! Nauti matkasta ja lomasta täysillä! Ja tule terveenä ja iloisena takaisin! Toiv.iskä+äiskä

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa reissua siskolle! <3

    VastaaPoista