Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 12. maaliskuuta 2013

Paiva 3: Trawal-Gariep River (E-A)

Heratys klo 5.30, teltat kasaan oikeaoppisesti (hah), aamupala klo 6.15 ja matkaan klo 7.30. Ihan perusmeininkia taalla, kai tahan on totuttava ;) Pitkan ajomatkan (noin 7,5h) paatteeksi saavuimme Gariep-joelle (toiselta nimeltaan Orange river, ei oranssi kuitenkaan todellisuudessa) ja otimmekin joen virkistavasta vedesta kaiken irti! Eli: uimaan! :) Tietenkin ensin majoituttiin, koska se on aina ensimmainen juttu mika tehdaan, kun saavutaan uudelle leirintapaikalle.

Talle paivalle ei ollut mitaan varsinaista ohjelmaa, joten kaikki sai nautiskella paivastaan miten halusi. Itse uiskentelin joella ja heitin keppia (omistajan) koirille :D pelailin vahan lentopalloa Tommyn ja Helenan kanssa ja sen semmottii. Illalla ruokailua, tahtien tuijottelua, istuskelua ja rupattelua "baarissa". Sain muuten taas vaihteeks haavan jalkaani...miten ma aina onnistun saamaan jonkun vekin jonnekin?? Saa taas varoa ettei se tulehdu, plaah. No, ei tullu syva haava onneksi , mutta ikavasti jalkapohjaan. Taalla kun naa jalat ei oikein pysy puhtaina, kun sandaaleilla kappailee kuivalla maalla. Ei oikein huvita pitaa sukkia ja suljettuja kenkia taalla helteessa. Ilmeisesti Namibian puolella, joillain leirintapaikoilla, meidan pitaa pitaa suljettuja kenkia iltaisin, koska siella on mm. skorpioneja. Niin ja telttojen ovet pitaa olla myos kunnolla kiinni ettei sisaan ryomi vaaranlaisia unikavereita :p

Leirintapaikka
  • nurmikkoinen
  • ihana joki
  • baari
  • lentopalloverkko
  • hyva suihku
  • pikkukauppa (kylmia juomia)
  • hyva vaatteidenpesupaikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti