Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Lyhyt informaatioplajays

Matkaa taivallamme siis isolla rekalla ja jaamme taman ihanan menopelin 20 reissulaisen kesken. Oppaamme/kokkimme/kuljettajamme Errol ja Francois (Etela-Afrikka) istuvat rekan etuosassa, josta saa yhteyden meidan osastoon ns. sisapuhelimella. Silla voidaan ilmoittaa jos halutaan esimerkiksi pysahtya puskapissille tms :p Joillain paikoilla on enemman tilaa jaloille ja joillain vahemman. Ollaankin vaihdeltu istumapaikkoja oikeastaan paivittain, etta kaikki paasee valilla vahan helpommalla. Ryhmassa on myos pari pitkaa poikaa ja he ovat istuskelleet useammin sitten noilla paikoilla, joissa on enemman tilaa.



Mulla ei oo ollu mitaan hankaluuksia istua pitkiakaan matkoja, mita nyt kadet on vaha mustelmilla, kun oon nojannu ikkunanpieliin ja kumminkin aikamoista pomppua on tiet valilla :D Nukkuminen rekassa sujuu kuin tanssi meikalaiselta, joten sitenkin saa aina kulutettua aikaa. Ja usein lahdetaan liikkeelle tosi aikaisin aamulla eli ihan hyva, etta osaan nukkua rekassakin! Vessaa ei rekassa ole, mutta yleensa pysahdellaan parin-kolmen tunnin valein tai sitten siina valissa jos tulee hata. Useimmiten pysahdytaan esim. bensa-asemilla, kun niita vaan tulee vastaan jossain keskella ei mitaan, eramaassa :D Vessabreikki ja usein porukka tekee jotain pienia pikaostoksia kuten kylmia juomia! Rekassa on kylmalaatikko, jonne ostetaan jaita ja siella voidaan sit sailyttaa jotain juomia.

Ryhman jasenista (nimet voi olla vahan vaarin kirjotettu):

mina
Tina ja Helena (Tanska, kaverukset)
Ariela (Kanada)
Duncan (Skotlanti)
Bonnie ja Sarah (Australia, kaverukset)
Becky (Englanti)
Tommy (Norja)
Lee (hmmm)
Ian (Englanti)
Regula (Sveitsi)
Charlotte (Englanti)
Jenny
Leonie (Saksa)
Patrick ja Katja (Saksa, pariskunta)
Andres(Tanska)
Ellen ja Chris (Australia)

Majoitumme lahes koko matkan ajan leirintaalueille (pari yota ollaan jossain dormissa/guest housessa) ja nukumme siis kahden hengen teltoissa. Teltat on ihan hyvan kokoiset eli teltan molemmille sivuille mahtuu nukkumaan ja sitten siihen keskelle ollaan laitettu matkatavarat. Olen jakanut teltan paa asiassa Arielan kanssa, mutta meita yksin matkustavia tyttoja on pariton maara, joten jokainen saa myos vuorollaan olla yksin teltassa. Teltoissa ei mahdu seisomaan eika juuri tekemaan muuta kuin makaamaan tai istumaan. Lisaksi ne on paivisin (ja ajoittain myos oisin) todella kuumia eli yleensa istuskellaan ulkosalla. Telttoihin kannetaan pystytyksen jalkeen ehka noin 4cm:n patjat ja jokaisella on tietysti oma makuupussi ja matkatyyny tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti