Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Paiva 18: Chobe-river, KasaneRegula
 Ian ja Bonnie
Charlotte ja Ellen
Duncan
Chris
 Jenny, Regu ja minä
 Ian
 minä ja Leonie

Tanaan saavuimme Chobe-joen varrelle Kasaneen. Ohjelmassa perustouhuilujen lisaksi jokiristeily (kuvat yllä ja alla). Laivassa hengailun ja maisemien katselun lisaksi...tadaaaa...naimme vihdoin virtahepoja ja toooosi lahelta :) Siella ne mollotteli joessa pienissa ryhmissa tai yksinaan. Lisäksi nähtiin norsuja, pieni krokotiili jne.


Laivassa oli muitakin ryhmia kuin me ja piru viekoon, etta pisti potuttamaan, kun porukka keskitty ryyppaamiseen ja molysivat kuin apinat. Paattimme kuljettajakin huomautti, etta pitaa olla hiljempaa, koska elaimet pelastyvat, mutta paskanmarjat...sama homma jatkui. Itsekin taisin pari kertaa murahtaa, etta "shut up" :/ Oli meillakin kylmalaukku mukana ja itsekin pari siideria join (noin kolmen tunnin reissu), mutta osattiin sentaan kayttaytya. Itse asiassa pari meidan ryhmalaista kavi reissun jalkeen valittamassa asiasta ja saatiin osa rahoistamme takaisin.

Normaalit iltarutiinit. Nilkka on jo parempi, onneksi. Huomenna olisi vapaaehtoinen aamusafari, mutta taidan skipata sen ja nukkua kerrankin vahan pidempaan kuin viiteen ;) Elainbongailut alkaa olla siis osaltani takana. Nyt nukkumaan, onhan kello jo 23! :oEi kommentteja:

Lähetä kommentti