Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 18. maaliskuuta 2013

Päivä 9: Hengailupäivä, rock gravingsAjomatka Tamaralandiin. Majoittuminen, lounas, ei juurikaan ohjelmaa. No käytiin me pikkuretkellä katselemassa noin 2000-6000 vuotta vanhoja (jos oikein muistan) kivikaiverruksia.
Vähän pelailtiin krikettiä, mutta sitten maila meni rikki ja liian kuuma pelata muutenkin. Notskin äärellä istuskelua ja vähän juttelua mm. kauhuleffoista..tosi fiksua :p Pissit housussa nukkumaan,haha ;)

Lepakot liihotteli ympäriinsä ja kuulemma sakaaleja sekä hyeenojakin täällä liikuskelee. Ja hullu mouruava kissa joka oli hyökänny Francois:n kimppuun aiemmin,heh. Pyykkäilyä, kirjan lukemista (Riikka Pulkkinen, Totuus).

Olis kiva tehdä päivisin enemmän, mutta ei täällä ole mitään näiden tiettyjen kohteiden välillä. Hirmu paljon aikaa menee siirtymisiin,koska välimatkat on niin pitkiä. Minkäs teet?? Julkista liikennettä ei näy joten ei oikein omatoimisestikaan pysty hyvin reissaamaan. Näillä mennään siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti