Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



maanantai 4. maaliskuuta 2013

Pakkausoperaatio

Olohuoneessa lojuneet tavarat leviteltynä ympäriinsä, checklist nokan edessä ja pohdintaa, mitä sulloisi minnekin :D Eli päivä meni pakkaillessa. Kaikki pitäisi nyt olla mukana..ehkä jotain vähän liikaakin. Mietinkin, että onkohan kaikki taas ihan tarpeellista. Vaatteidenkin osalta, vaikka toisaalta ei ne vie kamalasti tilaa, kun tunkee kompressiopusseihin. Makuupussi vie kyllä yllättävän ison tilan, harmi.

Matkalaukkuun meni pääasiassa makuupussi, kaksi vaatekompressiopussia, toilettilaukku (sisältäen vaikka sun mitä!), pari kirjaa ja pikkusandaalit. Ns. päiväreppuun (menee käsimatkatavaroissa) laitoin vähän vaatteita varuilta. Jos vaikka laukku jää jonnekin matkanvarrelle (hope not!). Sitten sinne meni yksi litran minigrip-pussi sisältäen nestemäisiä juttuja (lentojen nesterajoituksien vuoksi), otsalamppu, adapterit, urheilusandaalit, latureita jne. Sitten jää vielä pieni olkalaukku (käsimatkatavaroihin), missä on sitten kaikki tärkeät jutut: paperit/dokumentit, passi, yksi kirja, mp3-soitin, kukkaro, kamera, kirjotusvälineet yms.

Lennolle lähden todella tyylikkäästi kuten aina ;) ulkoilupuvun housut, lenkkarit, huppari :D Tilan säästö tietysti mielessä ja lennoilla on kyllä yleensä vähän vilpoisaa. Lenkkarit on pakko ottaa mukaan, koska en omista muita reissuun soveltuvia umpinaisia kävelykenkiä ja tartten niitä myös Pöytävuoren vaelluksella. No, voin jättää ne vaikka jollekin paikalliselle jossain vaiheessa reissua. En oo lenkkari-ihminen yhtään muutenkaan ja onhan nuo monta vuotta jo palvelleet :p

Eiköhän tää tästä! Huomenna junalla sit Helsingin suuntaan. Huh huijaa, kai tää reissun toteutuminen pitää vihdoin tajuta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti