Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kotia kohti: Joh.burg-Pariisi-Hki-Jkl

Matkani kotiin alkoi eilen. Johannesburg:n lentokentällä eivät löytäneet mitään mun tietoja lennolle Pariisi -Helsinki. No, pääsisin ainakin Pariisiin asti, on sekin lähempänä koti Suomea :D Matkatavarat sain checkattua Helsinkiin asti,mutta Pariisissa pitäisi mennä taas check in:iin. Vaihtoaikaa ei kamalasti,joten vähän jännitin miten käy. Pariisissa oli sitten tosiaan tiivis aikataulu,mutta pääsin portille ajallaan.

Lennot meni ihan kohtuullisesti. Parit leffat,ruokailua,torkkumista,sarjoja. Mun elimistö ei vaan tykkää lentokoneen paineistuksesta...aina yhtä ikävä tunne,mutta pakko kestää.

Perillä Helsingissä olin siis tänään tuossa klo 11.30 aikaan. Matkalaukku tuli myös tällä kertaa perille asti toisin kuin viimeksi. Nopsasti lentokenttäbussiin ja kohti rautatieasemaa. Matkalla vilasin juna-aikataulun ja ehtisin 13.06 junaan,kiva. Ei juurikaan odotteluaikaakaan jääny,hyvä päästä matkaan nopeesti!

Nyt sitten istun junassa. Vielä 3,5 tuntia ja sitten vihdoin kotona :) Reissaaminen on kivaa, mutta kotiinkin on mukava palata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti