Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 31. maaliskuuta 2012

Flores, Guatemala - San Ignacio, Belize

Pe 30.3.
Tikalin rauniot viidakossa nahty. Kiva ja erilainen paikka verrattuna jo nahtyihin, mutta jos totta puhutaan niin ei jaksanut enaa innostaa ihan samalla tavalla. Pari tuntia kierreltiin oppaan kanssa ja sen jalkeen itsenaisesti kuten aiemminkin. Tikalin jalkeen chillailua jarvella ja kattoterassilla istuskelua. Ihana tuulentuiverrus ja jutustelua porukan kanssa.

En olekaan muuten kertonut viela taman uuden porukan kokoonpanoa eli tassapa tulee:

mina (Suomi, oli edellisella reissulla)
Sophie (oli ed. reissulla)
Ryan (oli ed. reissulla)
James (oli ed. reissulla)
Bianca (Australia)
Sarah (Australia)
Susanne ja Leo (Uusi-Seelanti)
Floyd ja David (Kanada)
Kelly (Kanada)
Deidre ja Cian (Irlanti)

La 31.3.
Ajeltiin minibussillamme Guatemalasta rajan yli Belizeen. Rajan ylitys oli helppo nakki ja maksoi muutaman euron. Majoituimme San Ignacion kaupunkiin, Midas-hotelliin. Jokainen kaipasi vahan lepoa, joten paa asiassa lojuttiin vaan kaikki uima-altaalla, pelailtiin osan kanssa vahan lentopalloa vedessa, tehtiin vahan suunnitelmia seuraavalle paivalle (caving tours) yms. Caving-reissusta enemman seuraavassa postauksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti