Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Blogi lahes ajan tasalla!

Parit uudet jutut taas kirjoiteltu.

2 kommenttia:

  1. Siis voi hurja miten ihana blogi sinulla! Olisin kuvitellut täällä olevan satapäin lukijoita, mutta eivät kai ole löytäneet tietään perille ;) Itsekin olen maailmanmatkaaja henkeen ja vereen ja jokin kummallinen levottomuus iski jalkoihini jo pikkutyttönä. Niin sitä tuli sitten mentyä viimeiset kolme vuotta (lukion jälkeiset välivuodet) ympäri maailma vapaaehtoistöissä siellä sun täällä. Nyt yritän asettua tänne Britanniaan, jonne muutin opintojen perässä viime syksynä. Ja nyt tuntuu siltä, kuin maailma olisi alkanut vuorostaan kiertää minua. :O

    Tekisitkö joskus postausta matkainnostuksesi alkujuurista, matkojen syistä ja motiiveista jne ? Olisi mukava kuulla, miksi matkustat niin hurjasti: haluatko uusia elämyksiä, ehkäpä tehdä vapaaehtoistyötä ko.maissa vai mikä on pääasiallinen tavoitteesi? Ja luulen, etten ole ainoa jota kiinnostaa: Kuinka ihmeessä kustannat matkasi, ellet tee siellä samalla töitä? Minulla on kyllä ystävä, joka käy kotimaassaan (Skotlannissa) muutaman kuukauden jaksoissa kerrallaan, tekee työtä ihan 24/7, tienaa ja lähtee sitten maailmalle kunnes rahansa loppuvat. :) Raskasta kuulemma on, mutta se on elämää jota hän haluaa elää. Saa nähdä, milloin tulee seinä vastaan...

    Mutta kiitos sinulle blogistasi! Jäin koukkuun keskellä yötä ja nyt vaan luen postaus postaukselta läpi :) Mukavaa pääsiäisen odotusta sinne päin!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kovasti kommentistasi ja kysymyksista! Talla hetkella olen tosissaan taalla Guatemalassa ja koitan kirjoitella jotain kuulumisia silloin talloin, kun on luppoaikaa. En ehka pysty nyt perehtymaan kysymyksiisi tarkemmin, mutta ehkapa myohemmin :) Tervetuloa lueskelemaan! Palattuani Suomeen, lisailen reissukuvia blogiteksteihin :)

    VastaaPoista