Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 22. maaliskuuta 2012

Palenque - San Cristobal (Misol-Ha ja Aqua Azul-vesiputoukset)

Matka jatkuu Palenquesta kohti San Cristobalin kaupunkia. Muutaman tunnin ajomatka pitkin todella mutkaisia vuoristoteita, joten en voi suositella reittia henkiloille, jotka karsivat matkapahoinvoinnista :D Muutaman sadan kilometrin matkalla oli myos yhtaan valehtelematta saman verran hidastetoyssyja. Ihan naurettavaa ja hiukan puuduttavaa kieltamatta! Sen viela ymmartaa, etta kylien kohdalla on hidasteita, mutta hei kamoon, keskella ei mitaan, ylamaessa mutkan kohdalla :D Koko kroppa olikin ihan rikki matkan jalkeen! Jokainen lihas ihan jumissa. Varmaankin siksi, etta mutkissakin aina jannitti kroppaa sen verran ettei luiskahda vieressa istuvan syliin, heh.

Matkanvarrella tehtiin pari pysahdysta, ensiksi Misol-Ha-vesiputoukselle, missa vietettiin aikaa vajaan tunnin verran. Kavin kappailemassa vesiputouksen takana ja poistuessa olin kuin suihkusta tullut.


Ihan jees paikka, mutta toisaalta ei mitaan verrattuna seuraavaan, Aqua Azulin vesiputoukset. Huikean kaunis paikka ja aurinkokin alkoi vihdoin paistaa toisin kuin edellisessa paikassa. Aqua Azolissa oltiinkin sitten useampi tunti, kaveltiin ympariinsa ja uiskennellen mahtavien maisemien ymparoimina :)


Pikkuinen onnettomuus oli tapahtua, kun Sophie uiskenteli vahan vaarassa kohdassa ja virta vain nappasi hanet mukaansa. Itse asiassa olin juuri kuvaamassa maisemia kameralla ja satuin ottamaan tilanteen nauhalle. Onneksi ei sattunut mitaan pahempaa, vahan otti osumaa kallioihin eli pienia naarmuja tuli jalkoihin ja kasiin, mutta ei mitaan isompaa. Nyt tilanteelle pystyy jo nauramaan, mutta oli se vahan saikayttava tilanne.

San Cristobalissa vietin rauhallisen illan. Ekanakin ilmasto oli aivan toinen kuin aiemmin, kylma! Olin ihan kylmissani hotellihuoneessa ja olo tuntui vahan kuumeiselta. Jattaydyin pois illalliselta ja menin ajoissa nukkumaan. Ja hyvin nukuinkin, seuraavaan aamuun asti eli melkein 11 tuntia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti