Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 13. maaliskuuta 2012

Lähtö lähenee :)

Pakkailua, pakkailua...Miten tää onkin ollut nyt jotenkin niin kamalan vaikeeta? :D Kaikki alkaa kyllä olla kasassa kunhan vain saisin vielä muutaman paidan kuivaksi ja tungettua tavarat laukkuihin. Ihan hyvin näyttää kaikki mahtuvan matkaan. Saattaa taas olla ihan liikaa vaatteita mukana, mutta ei se mitään!

Huomenna siis Helsinkiin päin iltajunalla. Tänään kävin moikkaamassa vielä ystäväpariskuntaa :) Kohta olis tarkoitus saunoa ja ottaa rennosti kotosalla. Vähän kyllä nyt alkaa jännitys tuntua ;) Saas nähä mikä fiilis huomenna, kun pitää junalle lähteä! Kissa ja mies jää taas pitämään kotia pystyssä, nyyh. Mutta äkkiähän nuo viikot menee, hyvin nuo pärjää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti