Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 23. maaliskuuta 2012

San Cristobal, Sumidero-kanjoni

Tehtiin paivaretki Sumidero-kanjonille. Pikkuveneissa istuskeltiin ja huristeltiin kanjonissa katsellen maisemia ja ymparilla kohoavia vuoria. Itse veneajelu oli noin 1,5 tuntia, mutta matkoineen ja kaikkineen siihen kului aikaa triplasti enemman.



Retken jalkeen olikin semmoinen fiilis, etta ei olla viela nahty San Cristobalia laisinkaan, joten pikkuporukalla lahdettiin kaupunkikierrokselle. Ihanan varikkaita rakennuksia, kapeahkoja kujia, katedraaleja, kuplavolkkareita :D Natti kaupunki. Paljon kahviloita, ravintoloita, ihmisia, turisteja (turisteja ei siis lasketa ihmisiksi :D ), pikkuputiikkeja...













Matkanvarrelta


Siinapa se paiva ja ilta oikeastaan vierahtikin. Ei mitaan alyttoman spesiaalia, mutta ihan vain tammoista normaalia ymparille katselua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti