Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Palenque: rauniot, vesiputous yms.

Hieno paiva aurinkoisessa ja kuumassa Palenquessa! Useampi tunti vierahti Palenquen raunioita tutkaillessa, aivan mahtava ja kaunis paikka. Tuntien kiertelyn jalkeen porukka vahan hajaantui, osa palasi hotellille, osa jatkoi raunioilla, osa lahti vesiputoukselle uimaan.










Mina jain viela hetkeksi raunioille muutaman tyypin kanssa ja siita sitten putoukselle. Kaunis paikka sekin ja saatiin nautiskella ihan keskenamme raikkaasta vedesta eli hyvin ajoitettu reissu. Oltiin nimittain juuri lahdossa kun isohko turistiryhma pamahti paikalle. Kyseessa oli siis hyvin pieni putous, mutta mukava oli virkistaytya paivan paatteksi :) Kaytiin viela museossa pikaisesti ja siita sitten takas hotellille, missa lounasta ym. perinteista hengailua.

Uima-altaalla kavaisin myos lillumassa ja poikain kanssa vahan hippaleikkia :D Illallista syotiin toisen hotellin ravintolassa, missa oli livemusiikkia yhden duon ja yhden bandin verran. Parit pina coladat ja sex on the beach :P Parin tyypin kanssa lahdettiin viela myohemmin kavelemaan ns. reggae-juhliin (muut lahti hotellille), mutta loppujen lopuksi juhlat ei olleet viela edes kaynnissa eika jaksettu jaada odottelemaan. Kello oli kuitenkin jo huimat 23.15 tai jtn sita luokkaa ;)

Noh, lahdettiin sitten mekin takaisin hotellille pain (noin 2,5-3 km matka) ja tokihan sitten siina noin puolessa valissa alkoi satamaan niin paljon, etten ole ikina semmoista sadetta nahnyt :D Eli parissa sekunnissa oltiin kastuttu aivan lapimariksi koko porukka! Salamoita ja vetta kuin sankosta kaataisi! Mulla oli laukussa sattumalta mukana vedenpitava pussukka ja sinne koitettiin tunkea tavaraa (passit, kamerat, kukkarot...). No, kylla se vahan auttoi. Kaikki muu olikin sitten aivan lapimarkaa ja Palenquen kuumassa ja kosteassa ilmastossa kestaa ikuisuus kuivattaa yhtaan mitaan. Noh, tastakin episodista mulla on pari kuvaa. Hauska paatos sinallaan hienolle paivalle :D Hotellilla istuskelin viela hetken ulkona terassilla ja katselin salamoiden valketta ja kuuntelin kovaa pauketta, kun ukkonen jylisi ihan ylla.

2 kommenttia:

  1. Voi että mua rupes naurattaa toi kaamea sadekuuro mistä kerroit :D voin niin kuvitella tilanteen! Hyvä että kaikki on sujunut hyvin ja ainakin lukiessa saa sellaisen kuvan että oot viihtyny siellä ja nähny taaas paljon hienoja asioita. Kuvia odotellessa ;) -veera sisko-

    VastaaPoista
  2. Vai semmoset reggaet rankkasateessa, tuli varmaan törinää töppösiin! Mukavia kokemuksia vaan jatkossakin, kuulumisiin äityli

    VastaaPoista