Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



lauantai 24. maaliskuuta 2012

Matka Guatemalan puolelle

Aikainen heratys klo 6, kamat kasaan ja eiku menoks! Rajan ylitys meni ihan sujuvasti, leimat passiin ja pari dollaria maksuksi. Vaihdettiin julkinen bussi privaattikyydiksi ja jatkettiin matkaa. Koko paiva oli siis bussissa tai pikkupakussa istumista. Lahdettiin aamulla klo 7 ja oltiin illalla samaan aikan perilla Panajachelin kaupungissa, Guatemalassa.



Oli taas semmoista serppenttiinitieta, etta huh huijaa... Sinne vaan vuoristojen keskelle on tiet (onneksi ihan hyvakuntoiset) rakennettu. Mutka oikealle, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, ylamaki, alamaki, ylamaki, alamaki jne :D Puuh! Perille saavuttiin niin myohaan ja kohtuullisen vasyineina, etta ei tehty muuta kuin syotiin (tietysti). Oli muuten herkkullista ruokaa, talla kertaa burritos kanalla ja kasviksilla. NJAM!


Ai niin, oltiinhan me pian rajan ylityksen jalkeen jumissa yhdessa kohtaa varmaan yli tunti. Kaukana edessa pain oli kalliot vahan sortuneet ja kivet valuneet tielle jne. Siella oli ns. tietyot kaynnissa ja autoja paastettiin toisesta suunnasta 1-2 tunnin valein ja sama homma toisesta suunnasta :D Kuskimme oli eilen ollut samassa kohtaa jumissa jonkun 3 tuntia. Onneksi ei ihan niin kauaa tarvinnut odottaa, ois voinut hiukan rueta hermostuttamaan hiljalleen ;)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti