Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



torstai 15. maaliskuuta 2012

Yksi yö ja matka alkaa!

Olen nyt Helsingissä kummipojan ja tädin luona. Tästä suuntaan huomisaamuna bussilla Helsinki-Vantaan lentokentälle. Joskus vaille 9 aamulla lähen bussiin, niin oon sitten sopivasti pari tuntia ennen lennon lähtöä kentällä. Vielä pitäis vähän miettiä, mitä mä nyt sinne lennolle laittasin päälleni. Yleensä lennoilla on aika viileää mun mielestä joten lämpimät sukat ja paita pitää ainakin olla!

Jännitystä ei ole tänään juurikaan ollut, mutta eilen kotoa lähdettäessä kyllä :D Junaa odotellessa melkein tuli tippa linssiin, mutta sain koottua itteni, heh. Lisäksi taas mahassa oli semmonen fiilis ihanku ei ois ikinä junallakaan ajellut. Sama juttu varmaan huomenna lentokentällä...siellä kyllä alkaa aina mahassa möyriä ja tulee ihme fiilis, vaikka ei sinällään ikinä oo mitään hankaluuksia ollut :D Jotenkin vain niin jännittävä paikka ja toki se odottava tunnelma tuo siihen omat jekkunsa!

Muistutan vielä lukijoita (äitille pitää vielä huomenna soitella), että Meksikossa ollaan sitten 8h KORJAUS: JÄLJESSÄ Suomen aikaa, noin kutakuinkin. Eli muistakaa tämä jos viestittelette...Vastailen kyllä kunhan on sopiva hetki ja aikaa.

Pitäisköhän vähän lukaista tuota sanakirjaa, niin osais edes muutaman perusfraasin....

6 kommenttia:

  1. Upeaa matkaa !! Pidä itsestäsi huolta ja nauti jokaisesta päivästä, siellä on varmasti upeaa :) Terveiset. T. Veera & Marko

    VastaaPoista
  2. Eikun kahdeksan tuntia jaljessa? Hyvaa matkaa joka tapauksessa :)

    VastaaPoista
  3. Rallatteletko lapseni näin: Nyt hihnalle laukku ja viimeinen kuppi naamaan. Kohta pilvien päältä voin muistaa tämän maan. Isä olen täällä maailman toisella puolen ja laulan PAPPADADUDA PA DUDA DAPA. Äiti älä pelkää, kyllä pidän itsestä huolen ja laulan PAPPADADUDA PA DUDA DAPA. Mukavaa lomaa toivottaen, äiti+iskä

    VastaaPoista
  4. Heh, tuo biisi mun pitikin antaa teille kuunneltavaksi, mutta unohdin. Noin minä kuitenkin rallattelen! :)

    Kiitosta vaan kaikille terveisistä, laitetaan kuulumisia sitten jossain välissä :)

    Kristiina, kiitos vinkistä :D Korjasin jutun tuonne tekstiin!

    VastaaPoista
  5. :) Joo en ma pahalla huomauttanut, mutta näin jo sieluni silmilla hammentyneet ja hataantyneet sukulaiset, kun ei saakkaan yhteytta, tms. Ja oon muutenkin nipo ja pedantti :D

    Tosi hyvaa matkaa jalleen kerran!!

    VastaaPoista
  6. Upeaa ja elämysrikasta matkaa! Jään innolla oottelemaan reissuraportteja. :)

    VastaaPoista