Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 23. maaliskuuta 2012

Pikapaivitys

Unohdin kertoa aiemmin, etta herasin Meridassa silma lahes kiinni turvonneena :D Mutta ei hataa, otin Zyrtecin ja silma parani paivanmittaan lahes entiselleen. Ilmeisesti yon aikana joku kiva pikku otokka oli purrut luomeen. Onneksi ei mitaan vakavampaa, mutta ei se kovin natti ollut kuitenkaan ;) Hah!

Nyt ollaan jo niinkin pitkalla kuin San Cristobalissa ja huomenna siirrytaan Guatemalan puolelle, pitka matka taas edessa. Kirjoittelen myohemmin aikaisemmista paivista, nyt en kehtaa, kun lainaan Sophien konetta ja han on menossa kohta jo nukkumaan. Olisi kylla paljon kirjoitettavaa, mutta kuten sanottu...myohemmin :) Kaikki kuitenkin siis OK taalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti