Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 9. maaliskuuta 2012

Ensi perjantaina se ois lähdön hetki!

Eli nyt alkaa lähtölaskenta :D Oon koittanut hilata matkakamppeita tuohon olkkarin lattialle taas perinteisesti, heh. Matka-apteekkia ja toilettitarvikkeita on tullu osteltua. Malarialääkitys aloitettu. Laskuja makseltu huhtikuulle asti, että ei ehdi eräpäivät mennä. Niin ja Varuste.netin tilauskin olisi vihdoin postissa odottamassa. Saronki piti myös jättää pois tilauksesta, koska se ei olisi ehtinyt tulla maahantuojalta :( Mutta saan toki hinnan takaisin tilille. Laitoin siis asiakaspalveluun mailia, että mitenköhän tuon tilauksen käy - ehtiikö tulla perille ennen reissua. Sen jälkeen hommat luisti hyvin eli paketti oli melkein samantien postissa. Kiitos siitä!

Nyt ois enää kaksi työvuoroa jäljellä + kolmen tunnin koulutusilta. Sitten sanon, että HASTA LA VISTA BABY! :D Aattelin junailla itteni Helsinkiin keskiviikkoiltana. Voin sitten torstaita vietellä kummipojan kanssa :) Perjantaiaamuna sitten lentokentälle perhosia vatsassa. Kääks, alkoi heti jännittää, kun ajattelenkin taas tuota tilannetta, kun seikkailen lentokentillä :D

Kiitos kommenteista lukijoille :) Otan niitä vastaan mielelläni ja kiva jos joku jaksaa näitäkin juttuja seurailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti