Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



lauantai 17. maaliskuuta 2012

Hola taalta Meksikosta!

Heippa lukijat! Vihdoin ja viimein paasee kirjoittelemaan ihan reissukohteesta, paikan paalta! Eilinen oli piiiiiitka paiva. Lennot nyt meni ihan kohtuullisesti, mutta kylla rupes hiukan puuduttamaan loppuvaiheilla :D Ensimmainen ja toinen lento meni torkkuessa ja pisin vali Amsterdam-Meksiko City lahinna elokuvia katsellessa. Koneet oli jokaisella lennolla taynna eli se siita hiukan vapaammasta olotilasta eli sai kylla istua aikalailla kuten sillit purkissa. Mutta paa asia, etta nyt olen vihdoinkin perilla! Niin ja viimeinen lento oli myos hiukan myohassa eli saavuin hotellille joskus puol 2 maissa yolla. Kuljetus lentokentalta hotellille oli nappara ja meni sovitusti eli mua odoteltiin terminaalin edessa kyltin kanssa ja siita sitten vaan autolle ja menoks. Hotellille paastya suihkuun ja nukkumaan oikeastaan saman tien.

Noh, tanaan sitten ensimmainen varsinainen paiva taalla ja herailtyani kavaisin aamupalalla, jonka jalkeen tulin viela torkkumaan huoneeseen. Huonetoverini saapui puolen paivan maissa. Irlannista kotoisin oleva noin 29-vuotias tytto ja vaikuttaa oikein mukavalta tyypilta :) Hanen kanssaan sitten treffattiin hotellin aulassa nainen Belgiasta ja kaytiin kolmistaan vahan kappailemassa ja syomassa pienta lounasta. Hotellille palatessa vitsailtiin kuinka talla mun huonekaverilla on taydellinen poikaystava, joka tekisi hanen vuokseen mita vain. Ja hah, kavipa sopivasti: hotellilla kamppikselle oli 'jotain' respassa, mika osoittautui ruusukimpuksi! Mies oli sen Irlannista kasin hommannut tanne hotellille vuosipaivan kunniaksi :o Mita tasta voimme oppia? Kaikki on mahdollista :D Ei silla, etta ma mitaan tommosta kaipaisin, mutta olihan tuo aika 'monttu auki-tilanne' :D

Belgialaisen kanssa istuskeltiin uima-altaalla ja rupateltiin tossa jokunen tovi ja asken pohdiskelin pienten torkkujen ottamista ennen ryhmamiitinkia, mika olisi klo 19. Jokunen tunti viela aikaa siihen. Varmaan porukalla sitten syomaan, veikkaisin?

Etta tammoista tanne. Nyt sit nukutaan yksi yo viela taalla Cancunissa ja sitten huomenna startataan kohti muita reissukohteita. Mika lie nyt olikaan vastassa ensin, en edes muista :) Kuulemisiin! Taalla parjaillaan kylla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti