Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 20. maaliskuuta 2012

Merida-Palenque

Aamuvarhaisella lahdettiin Meridasta kohti Palenqueta ja uusia seikkailuja. Bussi oli mita mainioin: mukavasti tilaa istua, pehmeat istuimet, ilmastointi jne. mika oli ihan jees juttu ottaen huomioon, etta bussissa piti istuskella noin 8 tuntia (itse asiassa 1-2 tuntia vahemman kuin yleensa). Tiet oli myos hyvassa kunnossa, joten ihan leppoisasti meni matka - paa asiassa nukkuen :D Pari taukoa pidettiin (5-10 min), maisemia oli aika turha katsella, koska ymparilla ei ollut juurikaan muuta kuin kuivahkoa pusikkoa.

Majoituttiin aivan Palenquen national parkin portin lahettyville Maya Bell-hotelliin. Sain oman huoneen uima-altaan vierelta. Leppoisan tunnelmallinen paikka keskella metikkoa. Reppureissaajia, camping-porukkaa telttoineen seka asuntoautoineen, pieni ravintola ja molyapinoiden huudot kaikuen korvissa :) Syomista, muutama drinksu ja hengailua. Siina illan ohjelma pitkan ajomatkan jalkeen.

Mexico Cityssa oli ilmeisesti ollut maanjaristys, mista en edes tiennyt ennen kuin aiti lahetteli viestia. Kaikki oli meilla siis ok enka itse tuntenut mitaan bussissa istuessa...eika siis oltu siella painkaan, mutta joku Palenquessa sanoi, etta oli tuntenut jotain. No, kaikki kunnossa anyway!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti