Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 30. maaliskuuta 2012

Antigua-Flores

Tanaan oli pitka (melkeinpa 12h) ajomatka Antiguasta Floresiin. Matkanvarrella oli rekka ajanut ojaan ja sen seurauksena syntyi kilometrien pituinen rekkajono. Muut autot yritti puikkelehtia jonottavien rekkojen ja vastaantulevien autojen välistä. Puuh, ois ollu varmaan tuntien odotus jos oltais oltu isommalla autolla liikkeellä! Majoittuminen (sain nyt taas oman huoneen, koska meita on kolme soolo-naismatkustajaa ja vuorotellaan vahan, etta kuka saa oman huoneen) mukavaan pikkuhotelliin. Hienot maisemat ns. kattoterassilta ja kaunis auringonlasku. Vahan olutta+muita juomia, kiva lammin tuuli. Kohta syomaan, joten tama oli nyt tammonen tosi pikainen paivitys :) Huomenna Tikalin raunioille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti