Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



torstai 29. maaliskuuta 2012

Panajachel-Antigua

Lyhyesti pari paivaa sitten tapahtunutta:

- Panajachel: veneajelu San Jose La Lagunan kylaan, missa perinteinen paikallinen aamupala paikallisen perheen luona (papuja, munakasta, itsetehtyja tortilloja, paistettua banaania
- kappailya kylassa ja pikkuostoksia
- matka takaisin rantaan vahan jannittava aaltojen vuoksi, mutta hengissa ollaan edelleen
- ajomatka Antiguaan, perus iltamenot













Antiguassa ollaan siis nyt vietelty pari paivaa. Mukava, vahan sokkeloinen kaupunki. Kadut nayttaa aika samanlaisilta, mutta kun oppii tunnistamaan tietyt rakennukset, osaa myos suunnistaa hotellille :) Ollaan kierrelty kaupungilla, syoty, shoppailtu (no en mina juurikaan) ja eilen kaytiin muutaman tyypin kanssa salsa-tunnilla ja oli kylla hauskaa :D














Tanaan herattiin klo 5.30 aamulla ja kuudelta lahti kyyti kohti Pacayan tulivuorta. Noin 1,5h ajomatkan jalkeen oltiin perilla ja lahdettiin kipuamaan jalkaisin ylemmas. Olihan tuo talla nykyisella kunnolla vahan raskasta :D






Aivan huipulle ei tietenkaan voitu menna, koska Pacaya on siis edelleen aktiivinen, vaikka mitaan laavaa sielta ei nyt tulekaan. Katseltiin siis hulppeita maisemia vahan alempaa ja paahdettiin vahan vaahtokarkkeja pienessa kolosessa, jonka sisalta tuli kuumia "kaasuja".






Kaytiin myos istumassa vahan isommassa kolossa, missa oli semmoinen 60 asteen sauna-fiilis :D Oikein kiva reissu! Eika hinnallakaan pilattu, yhteensa (kyydit, sisaanpaasymaksu, tipit) noin 15e.


Lounasta Antiguassa, pienet nokkaunet ja muutamien uusien tyyppien tapaamista. Ryhma siis vaihtuu tanaan. Sain myos uuden huonetoverin Biancan. Ei olla viela juurikaan juteltu, kun mina torkuin ja han oli ulkona jossain. Illalla kuitenkin taas porukkaillallinen ja miitinki.


Ryhmä 1 :) Viimeinen ilta koko porukalla. 



Huomenna lahdetaan ajelemaan Floresiin ja niista tunnelmista sitten myohemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti